Senseo

Heerlijke koffie drinken uit een fraaie Senseo machine

Een Senseo machine? Wie heeft hem nog niet gezien? Je kunt een Senseo apparaat heel makkelijk gebruiken. Je kunt gemakkelijk één of twee heerlijke kopjes koffie zetten. Hierbij is het product standaard uitgerust met een waterreservoir van 0,7 liter. Wil je graag meer dan twee kopjes drinken? Dan is de Senseo Switch iets voor jou. Met deze machine kun je makkelijk zeven kopjes koffie zetten. Naast dit voordeel van deze luxe Senseo machine zijn er ook de hele leuke extra's van een Senseo apparaat.

Eenvoudig een heerlijk kopje koffie zetten met een Senseo machine

Het is erg makkelijk om een Senseo apparaat te gebruiken en dat is een van de beste selling points ervan. Hieronder zetten we alle voordelen op een rijtje:

  • Je kunt het waterbassin verwijderen, waardoor je makkelijk kunt bijvullen.
  • Daarnaast kun je het heel eenvoudig schoonmaken, omdat je alleen de koffiepod weggooit. Verder kun je alle verwijderbare onderdelen, zoals de padhouder, het waterbassin en de druppelbak, eenvoudig in de vaatwasser stoppen.
  • Een Senseo apparaat zal je waarschuwen wanneer je het water moet bijvullen.
  • De koffiemachine schakelt automatisch uit als je hem een uur niet hebt gebruikt.
  • Dit koffiezetapparaat ziet er erg stijvol uit en het neemt weinig ruimte in beslag op jouw aanrecht.
  • Je beschikt over een groot assortiment aan koffiepads die erg compatibel zijn.

Veel kosten voor een kop koffie op maat

Niettemin zijn er een aantal nadelen aan een Senseo machine.

  • Als je een Senseo koffiezetapparaat aanschaft, moet je altijd nieuwe koffiepads kopen. De gemiddelde prijs van een kopje koffie is ongeveer €0,20 en het kan zelf stijgen als je graag Premium-koffie wilt halen.
  • Het brouwproces kan voor een aantal mensen luidruchtig zijn. Daardoor moet je rekening houden met de aanwezigheid van bijvoorbeeld kinderen.
  • Ook moet je kleine kopjes gebruiken, omdat een groot kopje niet onder de spuitkop van de goedkoopste modellen zal passen.
Terug naar overzicht

Top aanbieders

1 Koffietheeplaza
2 Koffietheeplaza
3 Koffietheeplaza
4 Koffietheeplaza
5 Koffietheeplaza
6 Koffietheeplaza
© Koffiewinkelonline.nl 2024 / Partners / Privacy & Disclaimer / Sitemap